Over ons

Tissink Specialistische Afdichtingen BV is een jong dynamisch bedrijf gevestigd in Wolvega. Sinds 2017 is er ook een dependance in Den Haag. Wij hebben jarenlange ervaring in dak- en vloerafdichtingen. We bieden vloeistofdichte oplossingen van kelder tot dak, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Als erkend Triflex® verwerker kunnen wij een verzekerde garantie van 10 jaar op het uitgevoerde werk afgeven.

Opdrachtgevers
Onze opdrachtgevers zijn overheidsinstellingen, bouwbedrijven, (petro)chemiebedrijven, waterschappen en gerenommeerde dakdekkersbedrijven. TSA begeeft zich voornamelijk in de zakelijke markt, maar ook particulieren kunnen voor een vloeistofdichte oplossing bij ons terecht.

Vaste partner in dakdetailleringen
In het gehele land werkt Tissink Specialistische Afdichtingen voor de grotere gerenommeerde dakdekkersbedrijven. Deze bedrijven hebben veelal de bewuste keus gemaakt om de afdichting van randen en dakdetailleringen volledig uit te besteden aan een gespecialiseerde onderaannemer. Als Triflex specialist bij uitstek biedt TSA afdichtingen van de moeilijkste detailleringen, met een constante en hoge kwaliteit.

Oplossingen
Op deze website vindt u slechts een greep van onze toepassingen. Is uw nieuwsgierigheid gewekt, maar staat uw uitdaging er niet tussen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij zijn u graag van dienst met een oplossing op maat.

‘Van vloeistofdichte vloer tot een waterdicht dak, wij gaan voor u aan de bak.’

Onze specialisaties

Vloeistofdicht

Onze specialisatie is het perfect vloeistofdicht maken van oppervlakken. In samenwerking met geaccrediteerde inspectiebureau's levert TSA het certificaat “vloeistofdicht”. De Triflex systemen die we daarbij inzetten zijn bestand tegen weersinvloeden, olie, benzine, dooizouten en diverse chemicaliën.

Heeft u een uitdaging voor ons om af te dichten? Wij gaan 'm graag aan!

Parkeren

Parkeerdaken, hellingbanen, ondergrondse parkeergarages of tussendekken vragen om een goede bescherming. Dergelijke constructies kennen vaak complexe details die een perfecte afdichting vereisen. Triflex biedt hiervoor diverse afdichtingsystemen en coatings met verschillende eigenschappen. Afhankelijk van de vraag maken we de keuze voor een systeem met scheuroverbruggende, gewapende, antislip of slijtvaste eigenschappen.  TSA zorgt voor een zorgvuldige verwerking.