Agrarische sector

Agrarische sector

In de agrarische sector worden de productieprocessen en de eisen aan technische oplossingen steeds complexer. Een efficiënte productie gaat gepaard met hoge investeringen. Door het dagelijkse intensieve gebruik met agressieve perssappen en zuren rondom sleufsilo’s en drijfmestcontainers, melkzuur en reinigingsmiddelen rondom de stallen en melkstallen alsook de mechanische belasting van alle oppervlakken waarop gereden wordt, neemt slijtage ieder jaar toe en de kosten voor onderhoud en renovatie lopen steeds verder op. Om de gerealiseerde waarden langdurig te beschermen, zijn functionele, duurzame en betrouwbare oplossingen nodig.

TSA BV kan u door middel van afdichting en bescherming systemen van Triflex een oplossing bieden die u een langdurige veiligheid bied.

Deze systemen kunnen zowel voor nieuwbouw als bij de renovatie van bestaande bouwwerken worden toegepast. Door de duurzame bestendigheid en de lange levensduur van de systemen worden ongewenste onderhoudskosten en lastige onderbrekingen van de productie voorkomen.

Met de Triflex systemen garanderen wij:
• hoge slijtvastheid
• eenvoudig te reinigen, hygiënisch
• bestand tegen chemische invloeden
• mogelijkheid tot belasting 2 uur na applicatie

Afdichtingen en systemen van TSA BV beschermen niet alleen tegen de in de landbouw gebruikelijke reinigingsmiddelen, zuren etc. maar bieden de ondernemer bovendien de zekerheid dat de bedrijfsvoering voldoet aan de voorschriften en wetten met betrekking tot afvalwater en de bescherming van het milieu.

Voergoot GermanyCarrousel GermanyCarrousel Germany (2)

Comments are closed.