Daken en dakdetails

Daken en dakdetails

Een dak boven ons hoofd is van groot belang. Een duurzaam waterdicht dak is nog belangrijker. TSA biedt diverse oplossingen voor de afdichting van daken. Afhankelijk van de functie van het dak en de wensen en eisen van de opdrachtgever, adviseren wij een bitumineuze of kunststof dakafdichting. In sommige gevallen kan een vloeibare dakafdichting een uitkomst bieden. In alle gevallen biedt TSA de mogelijkheid voor een 10 jaar verzekerde garantie op waterdichtheid en functionaliteit.

Dakdetailleringen zijn in veel gevallen het zorgenkindje op het dak. Vaak vinden lekkages en de daarop volgende ongemakken hun oorzaak bij een dakdoorvoer, hemelwaterafvoer of een andere onderbreking van het afdichtingsysteem.

Er bestaan diverse producten voor detailafdichtingen, maar een succesvol resultaat staat of valt met de verwerking. TSA heeft zich gespecialiseerd in het afdichten van (dak)detailleringen door middel van een vloeibare gewapende kunststofhars afdichting. Doordat het een vloeibare afdichting betreft, worden de meest gecompliceerde (dak)detailleringen duurzaam waterdicht afgewerkt. De levensduur is -bij juist onderhoud- meer dan 25 jaar. TSA kan deze oplossing voor nagenoeg alle ondergronden bieden.

Geïsoleerd dak

Schoorsteen voorzien van pro detail membraan

Aansluiting op dakrand, hekwerk

De kit naden van glazen dak afgedicht

Comments are closed.