Parkeergelegenheden

Parkeergelegenheden

Tissink Specialistische Afdichtingen bied een tal van oplossingen rond het parkeren.

Parkeren op het dak, of juist in een garage behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Maar denk ook aan de bereikbaarheid van de parkeergelegenheid door middel van bijvoorbeeld een hellingbaan. En wat dacht u van de signalering naar en op de parkeer gelegenheid, drempels en looppaden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De realisatie van parkeergelegenheden kennen een aantal uitdagingen. In eerste instantie dient parkeergelegenheid duurzaam waterdicht te zijn. Daarbij komt dat deze waterdichte laag van een bijzonder hoge kwaliteit moet zijn om alle paardenkrachten, werkingen en bewegingen dagelijks te weerstaan. Ook dient er nagedacht te worden over de juiste stroefheid, en veiligheid op en rond deze parkeergelegenheid. Uiteraard zorgen we ook voor een esthetisch verantwoorde afwerklaag. Het oog wil tenslotte ook wat.Tissink Specialistische Afdichtingen biedt met de Triflex systemen oplossingen die ruimschoots voldoen aan al uw eisen.

TSA verzorgt in alle gevallen een gratis inspectie en advies om een helder beeld van de situatie en eventuele oplossing te krijgen. Neem gerust contact op.

Parkeerdek voorzien van waterdichte slijtlaag

Signaallening aanbrengen

Een snelle Asfaltreparatie

Een slip baan op TT-Circuit

Een drempel met signalering gecreƫerd

Hellingbaan afgedicht en antislip gemaakt

Comments are closed.