Triflex

Triflex

Een duurzame investering

TSA BV is erkend Triflex verwerker en bevindt zich daarmee in select gezelschap. Triflex is specialist in vloeibare kunststoffen en staat voor hoogwaardige kwaliteit en bewezen duurzaamheid. De producten en systemen hebben een gemiddelde levensduur van maar liefst 25 jaar. Eenmaal aangebracht vragen de systemen minimaal onderhoud. Dat maakt Triflex op de lange termijn een aantrekkelijke investering. Als erkend applicateur kan TSA u tien jaar verzekerde garantie bieden.

Eigenschappen

Triflex heeft tal van producten en systemen voor afdichtingen, vloeren en markeringen. Scheuroverbruggend, antislip, slijtvast, chemische resistent, een ruime keuze in kleur en afwerking. Het is slechts een greep uit de eigenschappen die relevant kunnen zijn voor uw parkeergarage, dak, balkon, galerij of andere uitdaging om af te dichten.

Het grootste voordeel zit 'm in de flexibiliteit van de materialen. Hierdoor hecht het materiaal volledig aan de ondergrond en ontstaat een naadloos geheel. Ook de kleinste en meest complexe details worden duurzaam afgedicht. De producten harden zeer snel uit, wat een snelle oplevering van uw project mogelijk maakt. Of het nu om renovatie of nieuwbouw gaat.